Hosts

Representatieve en ervaren Welcome! hosts hebben een geoefend oog voor veiligheid. Dat kregen ze mee van Securitas, die mensen, technologie en kennis combineert in sterke security oplossingen voor elke situatie.

Welcome! focust echter op gastvrijheid: Welcome! hosts zorgen voor een professioneel en warm onthaal dat past bij uw organisatie.

Receptionisten

Onze ploeg van meer dan 130 receptionisten is geselecteerd op basis van taal- en administratieve vaardigheden en persoonlijkheid.

Telefonisten

Ook onze telefonisten zijn steevast drietalig en kennen alle reguliere telefoonprocedures. Zij zorgen voor de kwaliteit en de continuïteit van uw telefoniediensten en staan uw klanten altijd professioneel te woord.

Mailroom

Welcome! zorgt voor een veilige briefwisseling. Onze medewerkers zijn het gewoon om met vertrouwelijke informatie om te gaan en kunnen postbedeling combineren met andere receptiediensten.

Welfare

Onze hospitality medewerkers zorgen ervoor dat uw vergaderruimtes operationeel tot in de puntjes in orde zijn. Zo kunnen meetings vlekkeloos verlopen en laten uw medewerkers een professionele indruk na.

Waarmee kunnen we u helpen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.