Security Hosts

Meertalige security hosts combineren een achtergrond in hospitality met een opleiding als veiligheidsagent. Zij combineren het beste van twee werelden: gastvrijheid en beveiliging.

Bezoekers en klanten, maar ook leveranciers en personeel voelen zich pas betrokken bij een onderneming als ze zich persoonlijk aangesproken en veilig voelen.
Security hosts zijn 3-talige receptionisten, opgeleid als veiligheidsagent, en met focus op hospitality.

Receptionisten

Onze ploeg van meer dan 130 receptionisten is geselecteerd op basis van taal- en administratieve vaardigheden en persoonlijkheid.

Telefonisten

Ook onze telefonisten zijn drietalig en kennen alle reguliere telefoonprocedures. Zij zorgen voor de kwaliteit en de continuïteit van uw telefoniediensten en staan uw klanten altijd professioneel te woord.

Mailroom

Welcome! zorgt voor een veilige briefwisseling. Onze medewerkers zijn het gewoon om met vertrouwelijke informatie om te gaan en kunnen postbedeling combineren met andere receptiediensten.

Welfare

Onze hospitality medewerkers zorgen ervoor dat uw vergaderruimtes operationeel tot in de puntjes in orde zijn. Zo kunnen meetings vlekkeloos verlopen en laten uw medewerkers een professionele indruk na.

Waarmee kunnen we u helpen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.