Het verblijf

Ook het laatste contactmoment telt mee als het gaat over zich welkom voelen. Ideaal ligt ook bij de slagboom het afscheid in lijn met de identiteit van uw onderneming. Zo krijgt uw gast een goed gevoel dat ook na zijn bezoek bijblijft.

Comfortabel meubilair

Comfortabele stoelen in een vergaderruimte zijn essentieel. Ze moeten niet enkel goed aanvoelen, maar ze moeten ook passen bij uw imago. Zo zorgt u voor een gestroomlijnde klantenbeleving..

Goed licht

Goed licht zorgt ervoor dat uw bezoekers zich beter kunnen focussen, dat maakt het vergaderen aangenaam en versterkt hun bezoekbeleving..

Werksfeer

Elke verstoring leidt tot een negatieve perceptie van het bedrijfsbezoek. Zorg er daarom altijd voor dat er geen storende geluiden zijn, en dat alle benodigde techniek naar behoren functioneert. Een warm welkom zit hem ook in een succesvolle meeting..

Aanpasbare temperatuur

De juiste temperatuur tijdens een vergadering zorgt voor een goede werkatmosfeer. Het is belangrijk om de temperatuur altijd te kunnen aanpassen. Je welkom voelen zit hem ook in een succesvolle meeting.

Goede catering

Catering is in een vergaderruimte vaak aanwezig, maar zorg er ook voor dat die catering functioneel is en aansluit bij het doel van de meeting. Enkel dan verrijkt het de beleving van uw bezoekers..

Bekijk ook de andere contactmomenten

Wilt u weten hoe gastvrij uw organisatie is??

De Welcome! scan is geheel vrijblijvend en brengt tot in detail de bezoekbeleving van uw organisatie in kaart.

Vraag de Welcome! scan aan