Dienstverlening op maat

Ieder bedrijf is anders. En dan bedoelen we niet alleen qua grootte, aantal medewerkers of werkzaamheden. Het gaat vooral om de bedrijfscultuur en identiteit. Wat wilt u uitstralen en wat absoluut niet?

Hosts

Representatieve en ervaren Welcome! hosts hebben een geoefend oog voor veiligheid. Dat kregen ze mee van Securitas, die mensen, technologie en kennis combineert in sterke security oplossingen voor elke situatie.

Security Hosts

Meertalige security hosts combineren een achtergrond in hospitality met een opleiding als veiligheidsagent. Zij combineren het beste van twee werelden: gastvrijheid en beveiliging.

Virtuele receptie

Ook in het domein van klantenontvangst zijn er steeds meer digitale mogelijkheden om uw receptiediensten op een kostenefficiënte manier te organiseren.

Training

Welcome! traint uw medewerkers, voorziet vervanging of neemt zelfs de volledige hospitality flow van u over. Want veilig onthaal gaat over meer dan de mensen alleen, het gaat ook over processen en technologie. Welcome! helpt u een goede combinatie te maken van klantvriendelijkheid en veiligheidsvoorschriften.

Hospitality training

Op maat gemaakte training om individuen of teams in functie van uw bedrijf te coachen en uw hospitality naar een hoger niveau te brengen. Zodat uw bezoekers een veilig en warm welkom krijgen.

Undermanagement

Welcome! neemt een aantal praktische zorgen van uw eigen medewerkers over, zodat zij uw bezoekers een unieke bezoekbeleving kunnen bezorgen.

Waarmee kunnen we u helpen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Bekijk ook andere Producten & diensten